گل شاخه بریده

افزایش عمر گل های تازه

گل شاخه بریده
لازم نیست شما هم گل ها را داخل یخچال نگهداری کنید.فقط آنها را شب ها به جای سرد منتقل کنید و از نقاط گرم خانه از جمله شومینه و اجاق گاز و نور مستقیم خورشید دور نگه دارید تا به گلبرگ های ظزیف صدمه وارد نشود.همچنین هنگامی که گلها شروع به پزمردگی می کنند برای کمک به حفظ گلها باید گل های پزمرده را از بقیه گلها در صورت لزوم جدا کرد.این کار به حفظ گلها کمک میکند.
لازم به ذکر است که انواع مختلف گل که دارای انواع مختلف ساقه می باشند،بنابرین برای تازه ماندن گلها به مراقبت های متفاوتی نیاز دارد.اساسی ترین روش برای مراقبت از ساقه ها این است که هر روز به همراه تعویض آب گلدان ها مقداری کمی از ساقه را با زاویه 45 درجه برش دهید.برای این کار از پایین ساقه ها به میزان 2 سانت برش داده شود.این کار برای ساقه های چوبی مثل یاس به جذب بیشتر اب کمک میکند.
اول اینکه گلها اندام زایشی گیاه هستند و در واقع تقریبا به انتهای مرحله رشدی خود رسیده و دیگر به مواد غذایی برای رشد بیشتر احتیاج ندارد ولیکن مواد غذایی لازم فقط برای حفظ و بقای خود گل درون آن موجود است.اضافه کردن مواد غذایی سبب طولانی تر شدن عمر گلها و باز شدن غنه های ناشکفته می شود.
دوم اینکه گل های بریده فاقد ریشه هستند و آب لازم را فقط از طریف آوندهایی که در محل بریده شدن ساقه وجود دارند جذب میکنند.
سوم اینکه خود گیاه با سطح بریده شده به عنوان یک ضخم برخورد و سعی میکند به نوعی آن را ترمیم کند که این کار باعث مسدود کردن سلول ها و آوند های صدمه دیده انجام می دهند که این عمر باعث مختل شدن جذب می شود.
حتما متوجه شده اید زمانی که گل شاخه بریده را داخل آب قرار می دهید پس از مدتی آب داخل گلدان کدر می شود و یا بوی بد می گیرد که این به دلیل رشد انواع قارچ ها در آب آن می باشد.عوض کردن زود به زود آب از گندیدن آب و رشد قارچ ها جلوگیری میکند زیرا همین عامل باعث خراب شدن و مردن آونده ای انتهای ساقه می شود و در نتیجه جذب آب را مختل می کند.گاهی اوقات بعضی از فروشندگان به هنگام خرید دسته گل مواد طولانی کردن عمر گل هم عرضه می کنند که این مواد هم از رشد قارج ها جلوگیری میکند و هم مقداری مواد غذایی داشته که استفاده از آن نبز بسیار مفید می باشد
هیچ چیز مانند یک گلدان گلهای طبیعی فضای خانه و هر فضای دیگری را شاداب و با طراوت نمی کند.همه ما گلها را دوست داریم و می خواهیم بیشترین استفاده را از زیبایی آن ها بمانیم.برای آن که عمر گلهای شاخه بریده خود را طولانی تر کنید روش های زیر را به کار بگیرید.
اگر میخواید گلهای شما تا آمدن میهمانان تر و تازه و شاداب بماند انتهای ساقه دستمال مرطوب بسته درون یخچال نگهداری کنید تا مدت بیشتری تازه بماند
بعد چیدن گلها مقداری عسل به انتهای ساقه موجب طول عمر بیشتر گل میشود،برای حمل قلمه این شیوه مفید است
به محض آنکه گل را از ساقه جدا کردید ابتدا مدتی در آب نیمه گرم و سپس در آب سرد قرار دهید
هر روز آب گلهای خود را عوض نمایید هر بار که آب را عوض کردید مقداری از ساقه را کوتاه کنید.
اضافه کردن مقداری بسیار کمی نمک یا شکر به گلهای شما جان تازه ایی میبخشد

رسیدگی روزانه به گلها

گل شاخه بریده
آب داخل لیوان گلدان یا محفظه ایی که گلها را در آن قرار داده اید به صورت روزانه عوض کرده و داخل ظرف آب تازه بریزید.حتی اگر داخل ظرف فوم یا اسفنج مخصوص هم وجود داشته باشد شما باید تا بالای اسفنج آب بریزید با این کار گلها عمر درازتری خواهند داشت اگر آب کل ظرف را عوض کنید بهتر است خود ظرف را نیز بشویید.
برای اینکه گلهای شما مدت زمان بیشتری تازه و سالم بماندمی توان از انواع مختلف غذای گل که در بازار موجود است استفاده کنید.برای این منظور میتوانید مقداری از غذای مخصوص را در گلدان حاوی گل بریزید این غذاها را از گل فروشی ها تهیه کنید.
این نوع غذا مواد مورد نیاز گیاه را تامین میکند و از رشد باکتری ها جلوگیری میکند.

یک دیدگاه برای “روش های افزایش عمر گل های تازه”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه